Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något stort

Jag har något stort
Som bor i min luftstrupe
Något slags monster




Bunden vers (Haiku) av Mira Larsson
Läst 64 gånger
Publicerad 2020-12-14 11:28



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Undras hur det låter...
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mira Larsson
Mira Larsson