Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmespår

Tar ett fruset steg
Snö som smälter mot min hud
Blir till värmespår




Bunden vers (Haiku) av Mira Larsson
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-14 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mira Larsson
Mira Larsson