Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag

 

när det börjar så. facebook påminner mig om dagen. den där för ett år sedan. och google foto fixar ett helt djävla album. så står man då där med skakig själ utanför bolaget 9.50.

skickar käckt ett foto till dig. ångrar direkt. ser min sliskighet. går omkring i kalsonger och svär högt. till gudarna. till mig själv och mitt förbannade oförstånd. innan jag sätter mig med gooogle foto tacksamt. slickar i mig skärm. värmer glögg. förlåter mig själv. igen.




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-14 12:00



Bookmark and Share


  Briza media
En gripande ögonblicksbild från verkligheten. En version av mångas verklighet. Om hur det är att vara människa.. Besvikelse, otillräcklighet, lidande. Men också hopp och förlåtelse. Mycket fint.
2020-12-16

  Eva Langrath VIP
En text som går in i mig med sin smärta och övergivenhet.
2020-12-14

  Lili Samuelsson VIP
för mig är det här så fullt av sorg att det är svårt att värja sig. i all enkelhet har du fångat något.
snyggt skrivet
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö