Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A hazy shade of autumn!

It’s a hazy shade of autumn

Decisions to make

 

Ill be right here

Putting on my chill mode

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2020-09-05




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-14 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stunden innan allting klarnar vL fångad Septembers såväl klara luft som dimma.
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin