Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En utsträckt hand  

 

Till de som sörjer

Till de som någon saknar

 

Till de som är instängde i alla mörker

Till de som till friheten längtar

 

Till de som till andra älskar

Till de som förlåter

 

Till de som vidare kämpar

Till de som ej mer orkar

 

Till de som för rättvisa kämpar

Till de som med andra delar sina drömmar

 

Till de som i sina spår triller

Till de på andras spår faller

 

Till ljusare tider

Till värmare hjärter

 

Till dig som mig hatar

Till dig som mig vill försvinner

 

Kom ihåg vi alla är bröder och systrar

Adam och Eva är våra gemensamma föräldrar

 

En utsträckt hand till dig

Som i ensamheten sakta drunknar

 

Sörjer… sörjer och beklagar

Och djuret inom alla oss fördömer

 

Mörker… mörker… mörker

I våra liv vill avslöja

 

Tackar… tackar och evig tackar

För att man på sanningens värld siktar

 

En utsträckt hand till ljusare tider




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2020-12-14 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP