Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång för flyktfågel

Ingen gång är väl
en gång, en sång
osjungen är ju
ändå en sång




Bunden vers (Annat versmått) av Lustverket VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-14 13:38



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Välbetänkta ord, snyggt!
2020-12-15

  Kajan VIP
Det tog ett tag, men det här är bra.
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP