Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OTJÄNLIGT VÄDER



gråsprängda moln skymmer
knappt dagen ljusnar
dagens väder som bekymmer
de kan bli stora nog
skrämma, när dag utrymmer
drömmarnas djupa skog
var kommer de ifrån
då vi granskar fasaderna
alla tomma charaderna
alla löften utan substans
sanningen hittar du någon annanstans
polityren fin
utanför ett skinande dollargrin
innanför västen
en ohälsosam odör
Se upp granska mediedebatten
spindeln i kravatten
vänder vitt till svart
över en natt







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2020-12-14 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP