Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... SMÄRTA ... ... ...2


Rädsla
förändrings
största fiende











Tro-hopp-kärlek

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av AiA Maria den fria
Läst 244 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-01-06 02:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
De största och starkaste känslor jag vet
är rädsla ångest skräck kärlek och ensamhet
2021-01-06

  Sparvögat VIP
Vishetens rader...
2021-01-06

  Marita Ohlquist VIP
Rädslan är modets största fiende!
2021-01-06

  Öknens Ros VIP
Förändringar innebär något nytt och okänt, inför vad vet vi inte, därav rädslan.
2021-01-06

  Solstrale VIP
Klokt rent sant!
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria