Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid.

Så länge mitt hjärta slår
Så länge pulsen pumpar på
I skarpt läge eller i frid och ro
Finns jag alltid här

Det finns inget som kan ändra på det, min vän.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-12-15 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP