Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärr

 

det började

någonstans

 

där fingrar

mötte revben

som sög i sig av märg 

 

att dra ut på den stunden

 

universum

fann sig ett bo

cellnivå tänker jag

hela kroppen i medvetenhet

 

att dra ut på den stunden

 

den stunden. då blodet var regnbågsfärgat. när jag hoppade från molnet utan fallskärm. utan rädsla. döden som inte fanns.

 

att dra ut på den stunden.

 

till sista suck 

 

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-15 08:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att ständigt prata om livet och döden, skriva om allas våra öden, där verser vackra liksom fula, som rosor av de röda och gula, som hjärtat fyllt brädden en smula, likt talet om att dela soppor o bröden...
2021-01-30

  Lili Samuelsson VIP
tänker att jag kan nöja mig utan sista radens tre ord
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö