Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid bara du


Förbjuden kärlek

I varje tanke,
i varje dröm
finns bara du.
Du är inte min att älska,
men när jag ser dig,
när jag hör din röst
tänds tusen eldar
i mitt bröst.
En aldrig tidigare
upplevd passion
förtär
allt annat än
din existens.


Jag vet att du
ser mig,
och jag kan inte
motstå dig,
lika lite
som jag skulle kunna
hålla tillbaka
en tsunami
av känslor
med mina bara händer.


Jag må hamna
i kärlekens himmel
med dig,
eller utanför helvetets portar
av förbjuden kärlek.
Men jag gör det
tusen gånger om,
ifall det innebär
att ens en liten del
av dig
är min.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-12-15 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP