Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNÖBLOMMORNA

 

 

Klockklangen svävar som en fjäril

genom stillheten

det är då vi sitter vid världens kant

och orden talar oss vid namn

vi blir till i orkanens öga

iakttar snöblommorna

som i våra händer dalar

det svåra blommar i världen

vittnesbörd om lidande

och kärlek..befrielsen

lovsången

speglar livets seger

över frost och vinter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2020-12-15 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP