Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll min hand

Svårigheter hopar sig

Övergivenhet gör sig påmind

Prövar vara rik på möjligheter

Endå stoppar det  upp

En smärta så svår att förstå

Måste genom skuggors land

Ta tag i dörren öppna upp

Se att bortom allt svårt finns en ljusning

Ta då min hand håll den bärande

Visa i sekunder av kärlek

att du inte vill släppa min hand

Bli där hos mig

Få mig känna trygghet och glädje

Resa sig igjen

Gå rakt fram i livet......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-15 12:14



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
En hjälpande hand i smärtans land så fint fångar du orden...
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP