Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ligger och väntar

Dunkla tankar simmar medström.
Vaken, medveten om verkligheten,
men det kalla vattnet distraherar tanke och handling.

Slitna tankar gör vattnet grumligt.
Tidens nycker kastar oss omkull.
Längs den här vägen ligger smärtan och väntar.

Kylan sprider sig, domnande händer söker värme.
Här behövs nya tankar som bygger istället för raserar.




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-15 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg