Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Märkesverkstäder önskar fordon ska bytas helst varje år


Har himlen fallit ner

 

 

Vem väger rätt eller fel

Grubblar över dagen om det är jag

som kastarmen fattade fel

förbryllad över  - Välkommen tillbaka

som omvänd hand

har jag visat min rullande vän trogen?

Den fick nytt liv med reservdelar

behöver inte flyga över alla hinder

bara skritta fram som 1800talsmadam

på sidogränslad fåle

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-12-15 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP