Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvfabricerat

 

Hans föräldrar var fabriksarbetare 

Han är också fabriksarbetare 

Han köper fabriksny bil vartannat år

Han tycker om att fabricera ihop historier

Han äter bara halvfabrikat 

Han heter Fabrizio 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Onomatoprofet VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-15 12:41



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Jamen det här är ju heltäckande!

2020-12-15

  morgonstjärna VIP
Du bör byta rubrik till helfabrikat

2020-12-15

  AiA Maria den fria
Fascinerande
Förödande

Halvt



Tack!
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP