Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solljus

Med solljus som lägger sig mellan träden
Vaknar också livet till i själens gråa djup
Sinnet färgas så av vädrets alla makter
Och vädergudarna är så mörka nu
Längtar efter sommarens badstrand
Och sinnet som glittrar med vattnet




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-15 13:49



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tack för ditt ljus!
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva