Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att återfå luktsinnet efter det varit borta i månader efter en mycket lindrig Covid... och att längta efter att träffa någon som bor i Norge ... och ute är det svart!


06.41 söndag morgon Fuck Corona!!

Där står jag naken
Endast raggsockar på fötterna
I mitt badrum
Det är söndag

Jag kramar mitt röda nattlinne i ull
I handfatet
Ljummet vatten
Ytterst lite tvättmedel

Det stinker
Jag stinker
Allt luktar illa
Eller så gör det inte det

Mitt luktsinne löper amok
Vet inte hur allt ska tolkas
Allt smakar starkt av vanilj
Allt luktar vämjeligt

Lyssnade just på
Gabriellas sång
Eller just idag
Jokob Hellmans sång

Energin blir så stark
Känslorna rullar forsar sprutar
Jag vill leva
Och leva allt jag kan

Jag vill leva med alla känslor
Leva allt jag kan
Den tid jag har
Den tid jag är

Jag vill leva
Inte vänta
Som den som jag nu är
Bara finnas till

Låta sorgen välla fram
Inte tänka att jag
Aldrig kommer
Hitta en man

Inte låtsas älska
Låtsas ha
En man
Som fyller år idag

Och jag är inte där
Du är inte här
Vi har inte varann
Mer än i ord

Ord som vi inte uttalar
Ord vi inte skriver
Ändå kommunicerar
Vi varje dag

Vi har faktiskt inte setts
Vi har faktiskt inte mötts
I kärlek
Någon gång

Ändå finns vi
Som ett vi
Som ett ... vad?
På låtsas?




Fri vers av Gunsan
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-15 14:09



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ändå finns vi, starkt fångat!
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan