Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nissarnas vardag

Nisse ett och två
Har ett väldigt sjå

Nisse tre och fyra
Kastar snöboll och tar lyra

Nisse fem och sex
Håller bara på med spex

Tomtarna sju åtta nio tio
Vill samla dom andra
Och på juldagen gå på bio




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-15 15:33



Bookmark and Share


  M.Eta
Bra rimmat, kul!
2020-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tomtenissarnas liv.
2020-12-16

  Sparvögat VIP
De har alla fullt upp tydligen...
2020-12-15

  ULJO
De nyckfulla nissarna gör så mycket bus.
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP