Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 dalmatiner och en freud

 

det kändes larvigt att ligga där, mitt i en hög av prickiga hundar
jag hade vunnit dem på tombola när jag var på liseberg en gång. aningslöst hade jag satsat mina sista pengar på gosedjurshjulet och vunnit varje gång

sigge frågade mig om jag trivdes och jag funderade lite, det var som att ligga på en divan i wien och frodas, hans skägg var välansat och glasögonen satt perfekt runda på över hans näsa
jag sa, att det kändes som en felsägning, att säga att jag trivdes
för visst var det mysigt att ligga där samtidigt som världen turades om utanför

så kom jag att tänka på dig och att jag faktiskt försökt

jag hade skurat dina knän

luffat runt i din soffa, sovit ibland
slängt en gammal gös i en påse
druckit dina ord
marscherat till musik i ditt vardagsrum
stulit en påse lakrits på ica
sugit din kuk
kokat kaffe flera dagar i rad
stirrat in i två väggar, kanske tre
lyst med min frånvaro
och puffat upp en kudde i baksätet på din bil

jag var på väg upp från högen av dalmatiner då sigge sa till mig att ligga kvar

- jag skall tyda dina drömmar, damen
- för jag tror att dina sexuella drifter tar kål på dig

jag rättade till min kjol och lyssnade sedan resten av dagen på min libido

 




Fri vers (Prosapoesi) av Lili Samuelsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-15 16:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Leve Freud. Hans fru hette Frida och texten är utmärkt eftersom den blir så sinnlig...den växer och växer....
2020-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Hellre frid än Freud.
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP