Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i fablernas värld


djur kan också ha icakort

idag på ica
gick det en omkring en zebra
i kamouflagefärgad kappa

zebran handlade julnötter och kokosmjölk på burk
betalade och gick hem till sig

i ostdisken stod två elefanter och diskuterade
den senaste sjukförsäkringen
en liten hamster gnagde på en prickekorv

 
det är konstigt det där med djur
de finns överallt
även om vi människor inte alltid ser dem

 




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-15 16:27



Bookmark and Share


  limerick
Ha!Ha!Ha! Är glad att slippa handla på ICA i Danmark och tvingas trängas med minkar.
2020-12-16

  Njord
härligt roligt och fantasifullt.
2020-12-15

  Staffan Nilsson

Jag känner igen mig!
;)'
2020-12-15

  Nanna X
Du har så rätt, det är bara att öppna ögonen, så ser man de okända djuren. Frågan är om de håller avstånd i kassakön?
2020-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Gavialer får inte köpa nässpray.
2020-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP