Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankenötter utifrån parkeringen


Har du tänkt på

 

 

att du aldrig kan förändra en människa
det är bara dig själv du kan ändra
det är först då du vinner laga kraft
gentemot andra
och vågar stå för vad du tycker är rätt eller fel
då är det enbart du som håller i rodret
för den skull behöver du inte få sista ordet
eller hissa flaggan i spinn
men var säker på du får glädjefnatt
när du ser tuppkammen lyser
maken till surgubbe
det finns regler till för att följas


anm.
även om bilen är vräkig
får en inte dubbelparkera så
en annan är numera inte mjäkig
pekade på
ett sån´t språk
när han blev randad av ordningsmakten
den hade många lik i lasten

Gryningsväktaren




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2020-12-15 17:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Många roliga funnit på kram.
2022-08-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP