Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golden Delicious

Äppellundens träd
- till synes gränslöst starka -
skälver i stormen

Men vi klarar det
rötterna och frukterna
ballast och stadga

framtid och baktid
det som allting handlar om
av sav förbundna




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-15 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP