Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heliga birgitta vill smaka fitta

Sommartid
han bor bredvid socialen och kriminalvården
mitt hjärta slår
hans vita t-shirt i gryningen
vi köper 3,5:or på morgonen för att ha något att hamra huvudet med
tar en taxi till nån gubbe på söder och sitter tätt intill varandra i soffan när han häller upp generösa mängder i vinglasen

Vi är rädda för dagen då utredningslampor klär våra ansikten
för vi är ju så otroligt jävla oskyldiga?

Jag har varit utan honom i några veckor nu
söker med ljus och lykta efter någon som kan stilla mina hjärnspöken
någon som kan ge mig sinnesro
går på AA-möten och känner mig äcklad av mig själv
ser hans dubbelgångare i ögonvrån dygnet runt
måste skaffa skygglappar

Letar, letar, letar
efter en psycho killer
någon som är som honom men utan problem
"alkoholen är den enda utvägen" säger artär nummer 7 till artär nummer 35 och jag är tillbaka
tillbaka i ska vi baka en kaka för sista gången du och jag
le åt döden kl 22:37
le åt livet som inte existerar utanför murar av tretusen flykter från självet

Du är min blodiga valentin ikväll och föralltid
med ögon som borrar igenom varje ljusglimt och horiga insikt




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-15 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött