Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jehovas vittne knackar på min dörr

suger och spyr,
SUGER och spyr
tills natten blir dag
jag är en fladdermus
låt mig komma in
i ditt gråtfyllda bröst
och jag ska vara din för evigt
iallafall tills morgonen gryr

(det är inte så dumt)
inte så dumt att tro att livet är en gåva









varje gång alkoholen nuddar min tunga och själ




Fri vers av trött
Läst 150 gånger
Publicerad 2020-12-15 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött