Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord

Några ord bara
Det betyder mycket nu
Önskade mer då

jag förstår du inte vill
Men det känns fortfarande




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-15 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva