Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utsikten

 

 

från trädet där jag slagit rot, vidunderlig
jag vill sova där under dina grenar
bara lyssna till din röst
som bosatt sig i mitt bröst
tiden står stilla, det enda som rör sig
rosa sockervaddsmoln
de vandrande skeppen
över en lavendelblå himmel
och en rentvättad fasad
allt andas tystnad i soluppgång

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-12-16 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP