Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bäras en stund, sedan följa med, inte till buren...


maktlösheten finns

punkt utan återvändo

därifrån buren




Bunden vers av Horace
Läst 109 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-12-16 10:52



Bookmark and Share


  Väsensskild
Det gäller bara att våga inse maktlösheten och ta sig därifrån, låta sig bli buren
2020-12-16

  Androiden VIP
we are all broken that's how the light gets in
Hemmingway
2020-12-16

  AiA Maria den fria

Kapitulation
-så öppnar sig allt



Tack!
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace