Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bejaka livet!

 

 

ta vara på det goda i livet

våga ta det stora klivet

ej yngre du blir

drick ditt livselixir 

 

njut av livets fröjder

nå himlens höjder

kärleks ljuva sötma

smekningar så ömma

 

kärleks dyra gåva

den vill man förlova

följsamt kroppar mötes

detta är kärleks öde

 

läppar mot läppar i varm kyss

sedan lekar och lite hyss

heta kroppars längtan

sådan begärlig trängtan

 

var inte rädd för våga mera

man kan alltid experimentera

du bestämmer takten

för kärleksakten

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-12-17 08:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ödmjukt och varmt och fint diktat!
2020-12-20

  Bodingen VIP
"Kärleken är inte blind men ganska närsynt" Per Gessle
2020-12-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, bejakning samt behagning
2020-12-17

    Lena Staaf VIP
Kärleken har ingen ålder. Fint skrivet!
2020-12-17

  ULJO
Klokt om kärleken
2020-12-17

  Feliaxel VIP
Kärlek
2020-12-17

  Sparvögat VIP
Ja kärlekens fröjder...
2020-12-17

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja det gäller att våga.
2020-12-17

  Kungskobran VIP
Kärlekens sötma var ordet
2020-12-17

  AiA Maria den fria

Livselixir
Bejaka livet

Tack för ”lev liv”!

2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP