Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... PEACE ... ... ...4



I tanken
tänka på allt
”jag tycker”är fel

eller

I tacksamhet
känna
-jag lever












Tack!

AiA Maria den fri




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-17 00:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag tycker en del
är fel
men vad gör de
jag är ändå me
2020-12-17

  Öknens Ros VIP
Tänkvärda ord, livet är en gåva.
2020-12-17

  DominiQueen
som alltid hos och av Dig
briljant viktigt och essentiellt

TACK & Allt gott till Dig
2020-12-17

  Androiden VIP
det går iof att vända på den också.

Val

I tanken
tänka på allt
”jag tycker” är rätt

eller

I våndor
känna
-fan jag lever
2020-12-17

  skärva
Varför inte båda? Du skriver fint
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria