Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand

Diktens blodspår av svart bläck.
Den tunna sanningens lögn.
Vilar på snöbädd.
Täckt av det mest vackra.
Det vargöga skådat.
Stålgrå tystnad.
Vindens svandun.
Frestad att följa med.
I en dans jag inte kan stegen till.
Men om du för.
Så följer jag.
Inga fler tårar.
Ska rinna.
Längs vägkantens lupiner.
Hur vackra de än är.
Så är din blick den vackraste.
Hand i hand.
Fotsteg för fotsteg.
Mot de lila skuggornas allé.
Vi promenerar.
Det som talar.
Diktens blodspår av svart bläck.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-12-16 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP