Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter dig

Vill så gärna
höra din röst
ännu en gång,
viskande kärleksord
i mitt öra,
sådär lite mumlande
och hest
som du brukar. 

Att ännu en gång
få känna
din andedräkt
mot min hals,
och dina läppar
lätt nafsande.

Längtar efter
att ännu en gång
få drömma mig bort
i dina underbara ögon.
Att ännu en gång
se dina ögon visa
det dina läppar säger,
att du älskar mig.

Saknar
dina händers värme
mot min hud,
din kropp emot min.
Att ännu en gång
vara dig så nära
två människor bara kan.

Saknar dig.

Längtar.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-16 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP