Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du och jag klokuggla

 

 

finner glädjen i nuet

inte hos kung Midas gäster

 

greppar det savrika träet

täljer mig en pipa

spelar dig melodier

som låter dina fötter dansa

till en sommarvisa

jag lånar dig en skog

med skyhöga furor att andas i

vingesus och trastmelodi

och vårljusa björkar

blommor och vajande gräs

där du vandra kan

bland det våta gräset

utan att fara illa




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-12-16 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP