Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen sårar

Sanningen sårar
Och ensamheten styr allt
Du är inte min

Jag har ett envist tjat än
Ja det att jag vill ha dig




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-16 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva