Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

;

Fuktar brustna läppar, fyller lungorna med gift,
låter luften slingra sig mellan fingrarna, följer rökens vandring bort.
Lyfter blicken, Andlös.
Fångas av ljuset, studerar dess konturer, förundras av dess skönhet.
Längtan.
Viskar för mig själv, orden ingen hör.
Tassar barfota bort från livets kant, in i värmen,
blickar upp mot mitt ljus.





Fri vers av Lillmissmims
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-16 17:43



Bookmark and Share


  Domenico VIP
En ögonblicksbild...trygg och särskild...en sån där stund när tanke och tillvaro faktiskt fungerar...
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims