Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schizophrenia (De gyllena fälltet)

Vad kan hända i detta ultimata ögonblick.
Kort sagt: en febrig romans i våran kausala tid.

Pilotens ödesdigra död i havets djup i väntan på oss räddare.
Aldrig, aldrig, aldrig är vi ensamma i ödslighetens iver.

Trötta glänser ögonen på den vitmenade kvinnan i kön
till KB. Om jag larmar och gör människor glada istället för
trötta på sin materiella standard. Kort sagt:den smedjade
lyckan av att icke fördärvas av livet. ¨Som i dagarnas skum.¨

Tills slutskedets önskan formas alla förhoppningar
i tempera och förvärvande.
De förlupna är likt kornen i en hagel storm.
I de sönderslagna på ¨det gyllene fälltet.¨

Min amazon B18 har inte jag kört ännu, varför tar lyckan så
lång tid att uppnå, jag är inte rädd för livet.

Hälsa Uffe, Johnny och Niklas från mig och ängeln på min vänstra axel.




Fri vers (Prosapoesi) av Michael Folke Alfvén
Läst 155 gånger
Publicerad 2020-12-16 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén