Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av temat i 100apors utvalda text


Glugg 10 : Tom

 

 

 

Tom känner sig tom.

Timmen rusar om..

Om tomten blott vore...

Will tomorrow come?

Mot rutan speglingen trycker sig....

Tömt tycks timglaset??

Två, tio, tolv, tjugo..

Trummorna tappar takten.!.!

Too much tom-tam-ta-ram....

Triss, tusen, twelve, tvenne!!

Tummarna håller i tömmarna..

Där rider Tommy & Jerry, Johnny & Tony

ty Timothy har kommit tämligen bort sig.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-17 01:13



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Räknar tom one, ända upptill tio på engelska så slutar det på tom- ten....
Ja det här var kuligt och juligt!
2020-12-18

  Evelyn Falk Möller VIP
Underbar nonsenstext... som får mig att tänka på Tom Peng Pung, den fattigaste mannen i Kina och hans kompis Tji Ko Sing.....

Annars är det tom(t)....
2020-12-17

  100apor
Formidabla formuleringar om väntans tomgång! "Tummarna håller i tömmarna". Skymtar t.o.m. i fönstrets spegling. Men vem är Timothy som knyter ihop säcken?
2020-12-17

  Nanna X
Haha så fyndigt att fylla en Tom glugg med en Tom-text!
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP