Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kristallsjälar splittras ... om vi innan dess...


Kunde gå bakom oss själva några steg....

ett steg
blev två steg för mycket

... love hurts ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-16 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik