Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skönt är livet.

Öppna upp alla fönster
Ropa ut all inneboende kärlek
Visa hela världen
Hur mycket livet är värt.
Dröm söta drömmar
Spara alla fina ord
Alla vackra bilder
Djupt inuti.
Ett hjärta fyllt av liv
Ljudet av en pulserande takt
Så starkt och stadigt
Ljuvligt i all enkelhet.
Ge av din rara person
Bjud in till kärlekens dans
Respektera moder jord
Hedra minnets härd.
Lyft blicken från alla skärmar
Ge dig själv tid
Att insupa den klara luften
Varje morgon en ny dag.
Som den vackraste synen
Underbaraste sång
Av jord är vi kommen
Av kärlek är du gjord.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-16 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP