Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Impertinent.


Bosbrodersbus.

Rädslans äpple
är skrumpnat.

Likt julaftonens
hopskrottade
omslagspapper.

Fru Fortuna
öppnar julklapp,
ensidigt avsmakad.

Sorgset, med mästermans
sträva tunga.

Bosse 16 december 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-16 19:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vilken sprängkraft i dina rader... Så djupt kan det tolkas i i olika spår i livet...
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten