Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du väntar

Sommarens skor
alldeles för stora

Fågelkvittret
nådde aldrig fram

Se men inte röra
lilla
älskling

Jag vill så mycket
det jag inte orkar
du har sett mig
härda
ut

Du har sett mig
längta
efter det
som var


Våra händer
de nöttes
av det
vi aldrig
får




Fri vers av Felicia försvann
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-16 20:55



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så fint!
2021-01-25

  Sparvögat VIP
En sådan saknad och längtan i dina ord...
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann