Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ju bara barnet

Vi ska skåla med gråten i halsen
du och jag

En evighet har gått sedan du tog tag i mig
en knapp sekund har gått sedan du släppte

Jag känner dig lämna
lyda alla mina befallningar

Jag ber dig stanna
göra allt jag viskat varje natt

Mina ögon är i trotsåldern
och mina tankar hotar med utegångsförbud

Jag hoppas att jag aldrig
växer upp






Fri vers (Fri form) av Felicia försvann
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-18 23:41



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag har inte blivit riktigt vuxen ännu jag heller. och blir 65 om knappt ett år.
2020-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Felicia försvann