Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


rimvänlig


Assar


Idag jag brassar på
en dikt till Assar

på Assar många rimord passar

På tårna tassar
jag till Assar
på namnsdagen -

kanhända solen gassar

Runt Assar
svassar jag med kassar
med goda glassar

och små rosa nassar

av marsipan
vi dem som godis klassar

Assar blir så glad och jazzar
och vi corona
för en stund förpassar







Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-16 22:54



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Vilket flyt med orden du har.

2020-12-20
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP