Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text bäst. Av Karenina. (Observera, det är skrivprogrammet som väljer att alla namn skall serveras med versal istället för gemen bokstav.) Känner ofta för berättande rim.


Kommen tar på en text (2119) rimmat valpfläsk




Sig närmast väl som envar,
sådant underbart nog där gensvar,

'jaget' är ju bäst på att sig vara,
skulle fattas bara annat att svara,

en fågel förbli en goja,
oavsett hur andra fåglar sig oja,

ens egna 'jag' är bara bäst,
oavsett hur andra än anstränga sig härnäst,

bäst på att 'göra' är just du,
oavsett tiden var igår eller just nu...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-25 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP