Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Be och ni skall få,. Gud hör bön.


Bönesvaren del 1

Genom alla våndor bär han, Han som är min HERRE

Genom alla tårar ser han, Han som är evinnerlig

Genom alla vägar går han med, Han som skapat allt vi ser.

Bönesvaren har äntligen kommit
Bönesvaren har tagit bort tårar av förtvivlan
Bönesvaren är så många, och Gud, min Far är med i allt

Genom alla dagar, genom sorg och glädje, vill jag lyfta fram och ära,
Herren i höjden så stor,
Han räddar liv, han förser och hjälper,
Han är ljuset på min stig, där alla vägar var för långa.

Nu kan jag se varför bönesvaren dröjde! Det var ju han som skulle bestämma tid och plats! Platsen där vi ska bo, platsen där vi ska tjäna.
Han kom med svar i sista stunden, innan allt inte skulle gå att bära.

Tack Herre, jag vill bara tacka dig!

©Maria







Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-17 00:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stort tack uppbygger
2020-12-18

  Koloristen
"Lita på din Gud, Han är nära! Över alla djup vill Han bära. Fadershandens kraft aldrig sviker - ljuvliga, säkra tro!".
2020-12-18

  Larz Gustafsson VIP
Underbart och uppbyggligt!
Bed gärna för mig.
Jag står i tro för ett helande för egen del.
Tack!
2020-12-18
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet