Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsam.

Långsamt
I sanningstystnad
Ingen brådska
Ingen ro

Oönskan
Att stå bredvid
Aldrig bli sedd
Ej heller hörd

Ensamsjäl
Förbannelsens aber
Tysta skrik
Gömda tårar

Förflutnas minnen
Kalla blickar
Ett litet vägval
Ett idiotiskt stegfel

Ovilja
Att våga leva igen
Ingen nåd
Ingen respekt

Efterchock
Som jordskalvet gav
Frihetsvalet
Som aldrig gavs chansen

-"vem faan är jag?"
Att tro jag får ta plats
Att låta synas
Andas utan press

Kött och blod
Syren och kaprifol
I det tysta
Ruttnar drömmarna som dog.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2020-12-17 04:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP