Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tilltänkt ögonblick av en sommar på lut

solen blänker och blinkar vit bildruta, en sekund
strålen som slår ut syrener från sirener, vurmar för värmen




Fri vers (Fri form) av idowhoeveriwant
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-17 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idowhoeveriwant