Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Andetagsmotstånd.

Du tror du gör mig rätt
Genom att undvika din sanning om mig
Du tiger
I tron att sanningen sårar
Jag är fastnaglad i tron att det är jag som felat
Att jag är oönskad i din tillvaro
Men..ge mig de sylvassa orden
Det smärtar så oändligt mycket mer av att inte veta
Ge mig i alla fall chansen att få gå vidare
Om det verkligen är vad du vill
Tårar som rinner är det förgiftade blodet
Som rinner i mitt ådersystem
Syror som etsar fast all panikångest
Övertygar mitt sjuka jag att mina känslor bara dödar
"Friheten" är bara ett dunkelt hån
Jag fattar ju ingenting
Jag ber om förlåtelsen ifall jag gjorde dig så fel
Om jag olovligen tog mig in på ditt markerade revir
Om min beundran för din inre persona
Icket är ok
Jag andas in asbest och stenkolsdamm
Och självhatets ruttna stank som får mig att vilja spy
Springer över minfälten i hopp om explosion
Över att utplåna mig själv i hopp om att underlätta ditt liv




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-12-17 06:48



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Intensiv desperation.
2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP