Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krackelerar

Rostfritt stål.
Hjärta av rostfritt stål krackelerar.
Mitt hjärta av rostfritt stål krackelerar nu.

Videung.
Vingar av videung krackelerar.
Mina vingar av videung krackelerar nu.

Rosa marmor.
Rosor av rosa marmor krackelerar.
Mina rosor av rosa marmor krackelerar nu.

Svarta pantrar.
Catwalk av svarta pantrar krackelerar.
Mina svarta pantrars catwalk krackelerar nu.

Vit snö.
Spegelbild av vit snö krackelerar.
Min spegelbild av vit snö krackelerar nu.

Tack.
Varmt tack krackelerar.
Mitt varma tack krackelerar nu.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-17 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP