Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort stund av lycka


Ditt val

Du valde mig
för att fylla ett hål,
när du trodde
du blivit lämnad.

Du lät mig tro
att du var fri,
att du ville
vara min.

Du ljög dock aldrig
om dina känslor,
attraktionen
och åtrån.

Men det gjorde ont
ändå
när du
valde bort mig.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-17 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP